Locatie:

NEL | opleiding | docenten | info

Netwerk Emotioneel Lichaamswerk

Docenten info

Zaterdag 27 Juni 2009 - 23:26:28

Dymfna De Leeuw

Dymfna

 
   Naamsevest 96
   3000 Leuven
   Tel: 016/20.16.10
   Email: dymfna.deleeuw@skynet.be

   Werkregio: Leuven

 

Opgeleid als maatschappelijk werkster en criminologe werk ik reeds 10 jaar met mensen en ondersteun hen in hun zoektocht naar een gelukkiger leven. Sinds 2001 geef ik groepen emotioneel lichaamswerk om mensen dichter bij hun eigen levenskracht te brengen. Je kan tevens bij mij terecht voor individuele begeleiding.

Zaterdag 27 Juni 2009 - 23:34:55

Inge Leemans / Yatri vzw

 

   
   Onderbosstraat 4
   3040 St-Agatha-Rode
   Tel: 016-47 33 18
   Email: inge.leemans@yatri.be
   Website: www.yatri.be

   Werkregio: individuele sessies in St-Agatha-Rode, workshops in binnenland,
   zomerweken in buitenland

Tijdens mijn ingenieursstudies miste ik iets heel essentieel in verbinding met mensen ...  het voelen kloppen van mijn hart, het vuur van mijn passie.  Mijn verlangen groeide om me te her-orienteren. Naast astrologie, massage, verscheidene cursussen in oosters en westers bewustzijn, ben ik Emotioneel Lichaamswerk Trainer geworden (in '96) evenals Energetic Integration Therapeut ('08), en heb ik de training Sexual Grounding (Ndl.) afgerond ('97). Sinds 2003 ben ik me passioneel aan het verdiepen in Tantra (internationale trainingen). Sinds 2005 ben ik student aan de Ridhwan School van A.H.Almaas.

Meer info op www.yatri.be

In 2001 richtte ik de-luna op waarbinnen ik groepen begeleid via emotioneel lichaamswerk en tantra. De-luna is nu overgegaan in Yatri vzw. Reeds langer begeleid ik mensen individueel en geliefden in hun groeiproces.
Ik ben bestuurslid van NEL (Netwerk Emotioneel lichaamswerk Vlaanderen) en volg een supervisiegroep o.l.v. Henne Arnolt Verschuren.

Essentieel voor mij is intiem contact voelen met mijn hart en me van hieruit open verbinden met anderen, ... als een kind opnieuw verliefd worden op de eenvoud van het leven ... en dit met het bewustzijn van een volwassene. En daarin wil ik ook jou graag ontmoeten!

 

Zaterdag 27 Juni 2009 - 23:42:32

Lieve Valvekens

 

   K. Cardijnstraat 18
   Gemeente: Westerlo
   Tel: 014/ 54 99 87 of 0476/ 500 629
   Email: godelieve.valvekens@pandora.be

   Werkregio: Limburg en Antwerpen

 

Steeds was mijn zoektocht gedreven door het verlangen naar authenticiteit, respect en acceptatie. Opgegroeid in een tijd van strakke waarden en overwaardering van het verstand was dit een pad met vele onwegen en hindernissen. Sinds 1980 leidde het mij als ervaringsdeskundige wel naar de klassieke hulpverlening. Mijn gesprekstherapie is geïnspireerd door de cliënt centered basishoudingen en gevoed door creatieve Gestaltmethodieken. In 1995 kwam ik in mijn zoektocht in contact met emotioneel lichaamswerk. Deze methode gaf me zoveel, bracht me in contact met de "hele" Lieve en inspireerde me om dit aan anderen door te geven. Deze ervaring en levensrijkdom bij anderen mogelijk maken is mijn inspiratie.

Zaterdag 27 Juni 2009 - 23:47:26

Rob Hermans / Emovere

   Redingenstraat 85
   3000 Leuven
   Tel: 016/ 20 27 91
   Gsm: 0496/ 48 35 97
   Email: emovere@skynet.be
   Website: www.emovere.be

   Werkregio: Leuven (groepsruimte en individuele praktijk). Workshops op verplaatsing
   mogelijk.

Criminoloog, gescheiden en opnieuw getrouwd, en vader van twee volwassen dochters.
In 1996 richtte ik samen met mijn partner emovere op waarbinnen ik, in een intense samenwerking met diverse collega's, een breed aanbod van lichaamsgerichte technieken aanreik. Ik ben begeesterd en enthousiast over het werk dat ik koos en met hart en ziel uitoefen, en voel me dankbaar dat ik toeschouwer en gids mag zijn bij de intense groeiprocessen die mensen be-leven.

Naast individuele begeleiding (emotioneel lichaamswerk, rebirthing, reiki, familie-opstellingen) bied ik je een breed en gevarieerd groepsaanbod (emotioneel lichaamswerk, reis door de chakra's, 5 elementendans, reiki-initiaties, dynamische meditaties...), en reik ik teambuildingsweekends aan voor bedrijven en organisaties. Voor verdere info, en het aanbod van de collega’s waar ik mee samenwerk verwijs ik je graag door naar onze website.

Web : www.emovere.be

Zaterdag 27 Juni 2009 - 23:56:02

Syntia Van Erdeghem / Voelen

   Sint-Annastraat 7
   9810 Eke
   09/248.05.07
   Gsm: 0473/214.615
   Email: syntia@voelen.be
   Website: www.voelen.be

   Werkregio: Gent-Wetteren-Eke/Nazareth ; workshops op verplaatsing mogelijk.

Mama van 2 kinderen, en 2 pluskinderen, echtgenote van Jan.

Emotioneel Lichaamswerk is mijn passie. Emotioneel lichaamswerk geeft mij dat ik gevoelens, stress of spanning in mijn lichaam beter kan plaatsen. Ik heb geleerd dat ze feilloos aangeven wat ik nodig heb. Ze zijn mijn kompas in communicatie en contacten met anderen geworden. Ik vind het heel fijn om met mensen te werken die eveneens op zoek zijn naar hun innerlijke wereld, om vandaar uit in contact te gaan met hun leefomgeving. Ik wil je ontmoeten in een sfeer van veiligheid, openheid en respect. Gebeten door wat ik voelde en leerde, volgde ik de 4 jaar durende opleiding tot Trainer, aan het Instituut voor Emotioneel Lichaamswerk te Lage Vuursche, NL. Daarna deed ik verschillende encountertrainingen, en het specialisatiejaar Ademwerk. In het dagelijks leven, en in contact met Henk Waltman ervaarde ik het vuurlopen. Ik leer er hoe ik angsten transformeer in kracht.Half 2006 beëindigde ik de opleiding systemisch werk, familieconstellaties (ook familieopstellingen genoemd). Ik blijf regelmatig trainingen en supervisie volgen zodat ik zelf en het aanbod dat ik geef, in beweging blijft.
Emotioneel lichaamswerk: Individuele coaching en Avondcursus (te Eke of Wetteren) *  Familieopstellingen * Ademwerk * Massage: Vlinder-, Intuitieve- of dynamische massage. * Vuurloopceremonies* Teambuildings voor bedrijven.
In 2003 richtte ik mijn eigen organisatie Voelen op. Meer info op : www. voelen.be.

naar bovenliggende pagina:
Docenten

Emotioneel lichaamswerk beschouwt lichaam en geest als een onlosmakelijke eenheid waarbij beide delen elkaar wederzijds beïnvloeden. Het is een ervaringsgerichte methode die het lichaam als uitgangspunt neemt om mensen in hun emotionele, fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling te ondersteunen en/of om een dieper liggende problematiek te helpen verwerken.